Mittauspalvelu Merida

Laserin tarkkaa mittaustekniikkaa vankalla ammattitaidolla.

Pyydä tarjous ›

Mittaaminen

Saat meiltä kaikki rakennus-mittaukset nykyaikaisilla laitteilla ja tekniikalla. Omaamme vuosien kokemuksen vaativistakin kohteista.

Ota yhteyttä

Soita 044 2574 403, lähetä sähköpostia tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kaikkiin kyselyihin aktiivisesti.

Mittauspalvelu Merida

Merida on jo 2006 vuonna perustettu mittauspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluumme kuuluu mm. rakennusmittaukset, maastokartoitukset ja massalaskennat sekä kiinteistöjen sokkelit ja perustukset.

Yritys sijaitsee Seinäjoella, mutta palvelualueemme kattaa Porin, Tampereen, Jyväskylän, Kokkolan, Kuopion ja Vaasan piirin sisäpuolelle jäävät alueet.

Teemme nykyaikaisella laitteistolla GPS- ja takymetrimittauksia. Tarjoamme laadukasta ja tehokasta palvelua myös vaativimmissa kohteissa.

Autamme sinua pysymään aikataulussa ja välttämään kalliit virheet. Otamme aina täyden vastuun mittausten pitävyydestä ja aikataulussa pysymisestä.

Meihin ovat luottaneet kymmenen vuoden aikana sekä suuret ja pienet toimijat.

Ota yhteyttä ›

Referenssit

Olemme palvelleet vuosien varrella lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Tutustu referensseihin täällä.

Toimialueemme kattaa Seinäjoen lisäksi seuraavat talousalueet ja lähikunnat: Oulu, Kokkola, Vaasa, Pori, Tampere, Kuopio sekä Jyväskylä. Pyydä meiltä reilu tarjous mittauspalveluista, tai rakennusurakastasi. Olemme luotettava, asiakaslähtöinen ja toimitusvarma kumppani.

 

Ota yhteyttä ›

Luotettava kumppani

Mittauspalvelu Meridan mittaama Seinäjoen kaupunginkirjasto on valittu vuoden 2012 Betonirakenteeksi.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita