Laserkeilaus

Tarkkaa mittausdataa rakentamisen tueksi

Teemme laserkeilauksia koko Suomen alueella

Rakentamisen mittauspalveluihimme kuuluu myös laserkeilaus eli 3D-skannaus, joka on eritoten korjaus- ja muutosrakentamiseen mitä erinomaisin menetelmä. Sillä kohde saadaan mitattua yhdellä kertaa jokaiselta rakenteen osalta. Lopputuloksena on havainnollistava, luotettava 3D-pistepilvimalli ja mittausaineisto, jota voidaan hyödyntää sekä rakentamisen suunnittelussa, sen aikana että jälkikäteen. 

Laserkeilaus tarjoaa useita etuja rakentajalle

  • Rakennus saadaan mitattua jopa niiltä osin, mitä silmämääräisesti ei voida nähdä.
  • Rakentamisen kustannukset voidaan laskea tarkasti kaikilta rakenteiden osilta, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä sekä budjetin ja aikataulujen ylityksiltä.
  • Kun kohde on laserkeilattu, se pysyy mittauskelpoisena koko elinkaarensa ajan – kohdetta ei tarvitse lähteä mittaamaan uudelleen muutosten tarpeisiin, mikä säästää arvokasta aikaa. 
  • Täydellinen suunnittelun lisäksi rakentamisen seurantaan, dokumentointiin ja jälkikäteen tarkasteluun. Esimerkiksi virheistä saadaan paremmin kiinni, kun digitaaliseen mallinnukseen voidaan palata tutkimaan, miltä kohde alun alkaen näytti ja miltä kohde tarkasteluhetkellä näyttää. 
  • Kun työmaa-alue tai muu kohde on laserkeilattu, aluetta ei tarvitse sulkea paikan päällä tehtävien uusien mittausten vuoksi. 
Ota yhteyttä ›

Teemme laserkeilauksia koko Suomen alueella

Tähtäämme parhaaseen palveluun

Käytössämme olevalla alan huippulaitteistolla ja ammattitaidollamme saadaan priimaa skannauslaatua. Siksi laserkeilauksella saavutettava aineisto on sataprosenttisen luotettava. Olemme käyttäneet menetelmää esimerkiksi asiakkaamme Anora Industrialin monimutkaiseen tehdaskiinteistöön, jossa laajennettiin tiloja ja rakennettiin uusia putkilinjoja. 

Tavoitteemme on luoda paras mahdollinen asiakaskokemus tekemällä työmme huolellisesti ja huomioimalla asiakkaidemme toiveet. Jos haluat kuulla lisää tai tilata palvelun meiltä, ota yhteyttä. Teemme mittauksia esimerkiksi kaupungeille, insinööritoimistoille ja rakennuttajille koko Suomen alueella.  

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita